Koningsdagfestival

Koningsnacht | las Rosas

Legends of Dance @ Kingsnight en 80’s 90’s till now op koningsdagfestival op het Rodetorenplein

In samenwerking met de HESZ heeft Las Rosas enorm uitgepakt op konings nacht en dag om de mensen gezellig naar onze prachtige binnenstad te laten komen. Dance met grote namen op koningsnacht en op koningsdag 80’s 90’s till now feest met live bands en DJ’s op dag inclusief een kinderplein. Met om 22 uur een gigantische vuurwerkshow.

Koningsdag
Kingsnight Legends of Dance The Royal Edition

“Legends of Dance the Royal Edition”. Enkel artiesten die naam en faam hebben in de wereld van Dance komen naar Zwolle. Geen 1 dagsvliegen maar diegenen die al een poos meelopen en grote hits hebben gehad en nog steeds er toe doen. Met niemand minder dan GREGOR SALTO knallen we deze oranje gekleurde avond in. Vervolgens zal de Internationaal bekende DJ SIDNEY SAMSON het plein los laten gaan waarna we afsluiten met niemand minder dan FUNKERMAN. De dresscode is Orange with a twist, dus doe je mooiste outfit aan.

Koningsdag Festival 80’s 90’s till now + kidsfest

Het gaafste -80’s 90’s till now -feest van Nederland. We beginnen met de formatie THAT'S WHAT SHE SAID, een spetterende live band uit de omgeving. Vervolgens zal Boudewijn Koops zich voegen en zal DE GROTE KARAOKE SHOW het plein op z'n kop zetten. Daarna gaan we ons klaar te maken voor BOOMERANG!! een 8 koppige formatie met zangers, zangeressen, blazers en een rapper/DJ. Als afsluiter van Boomerang zal De HESZ een spetterende VUURWERKSHOW verzorgen op het water. Daarna gaan we afsluiten met de FREESTYLE MANIACS die een speciale Dj set van 90’s till now zullen draaien. Overdag hebben we nog een KIDSFEST met diverse attracties op de parkeer plaats Rodetorenplein. Kom met de hele familie of alleen maar vrienden en vriendinnen…

Je bent in ieder geval meer dan welkom in de Zwolse binnenstad met koningsdag en nacht.

Las Rosas
Facebook

Las Rosas
Instagram

Las Rosas
Twitter

Las Rosas
Tripadvisor